HAR DU KOLL PÅ DINA PRICKAR?

Även om de allra flesta pigmentförändringar (nevi) är godartade, är malignt melanom den cancerform som ökar snabbast i Sverige. Samtidigt är det en cancersjukdom som i de allra flesta fall kan stoppas, under förutsättning att den upptäcks i tid. 90% av alla melanompatienter som upptäcks tidigt blir helt botade. Därför är det viktigt att regelbundet göra en egenkontroll av hudkostymen, så att förändringar kan upptäckas tidigt. Håll utkik efter nya pigmentfläckar och hudförändringar som ändrar sig i storlek, färg eller form. Var alltid uppmärksam på födelsemärken som skiljer sig från övriga.

Boka prickkontroll under vecka 22, 23 och 24

Under vecka 20 uppmärksammade vi på Grimmereds Hudläkargrupp malignt melanom och erbjöd extra läkartider för kontroll av pigmentfläckar. Tiderna blev fullbokade snabbt. Därför har vi valt att erbjuda ytterligare prickkontroller den 25 maj – 12 juni. Det innebär att du kan boka in ett besök för att kontrollera dina prickar och se över hudkostymen inför sommaren, utan remiss.

Kostnaden för en prickkontroll hos vår hudläkare är 850kr. Boka enkelt online via knappen nedan, eller ring oss på 031-454535.