SJUKSKÖTERSKA TILL HUDMOTTAGNING

Är du legitimerad sjuksköterska och önskar en utvecklande arbetsmiljö och bekväma arbetstider? Vi söker en erfaren mottagningssjuksköterska som med stort engagemang vill vara med på vår resa mot att bli en av landets ledande hudmottagningar. Vi är en dynamisk och modern mottagning i Göteborg med ett tydligt patientfokus.

Om mottagningen

Grimmereds Hudläkargrupp har varit en etablerad hudmottagning sedan 2002. Vi erbjuder hudsjukvård på uppdrag av Västra Götalandsregionen samt en rad estetiska behandlingar som är privatfinansierade. Vår mottagning har alltid kännetecknats av kvalitet, gott bemötande och ett tydligt patientfokus –ledord som är grunden för vår verksamhet.

På mottagningen finns erfarna sköterskor och specialistläkare inom hudsjukdomar.

Om tjänsten

Då allt fler patienter ger oss förtroendet att vara deras vårdgivare behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hudsjukvård.

I tjänsten ingår sedvanligt mottagningsarbete samt vid intresse, egna estetiska behandlingar.

Egenskaper som social och positiv är viktigt för att vi ska kunna bevara det goda bemötande vi utmärkts för. Hos oss är beslutsvägarna korta och utöver själva arbetsuppgifterna ser vi att du bidrar med idéer och tankar på hur vi kan utveckla våra rutiner och bli än bättre på det vi gör. Arbetet kommer ske i nära samarbete med våra läkare och du kommer bli del av ett mycket kunnigt och positivt team.

Du hittar oss i trevliga och fina lokaler, praktisk beläget nära Frölunda Torg. Allt arbete sker dagtid och tjänstens omfattning är 70-100 %.

Profil

  • Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med erfarenhet av mottagningsarbete.
  • Du gillar att ta ansvar, engagera dig och arbeta lösningsorienterat.
  • Du är van vid att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll.
  • Erfarenhet av hudsjukvård är meriterande.
  • Vi hoppas du vill vara med på vår resa!

Är du intresserad?

Skicka in din ansökan till rekrytering@grimmeredhud.se senast den 25 november. För mer information besök gärna vår hemsida www.grimmeredhud.se