VI SÖKER SKÖTERSKA

Vi söker en erfaren sjuksköterska eller undersköterska, gärna med kompetens inom hudsjukvård och/eller estetik, som vill vara med på vår resa mot att bli en ledande hudmottagning. Vi är ett mindre team med kompetenta medarbetare, som tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet. Vi har en god sammanhållning och en härlig arbetsmiljö.

Om mottagningen

Grimmereds Hudläkargrupp har varit en etablerad hudmottagning sedan 2002. Vi erbjuder hudsjukvård och estetiska behandlingar. Vår mottagning har alltid kännetecknats av kvalitet, gott bemötande och ett tydligt patientfokus – ledord som är grunden för vår verksamhet.

Då allt fler patienter och kunder söker sig till oss behöver vi förstärka vår organisation med ytterligare en sköterska. På mottagningen finns förutom erfarna sköterskor, specialistläkare inom hudsjukdomar samt läkarsekreterare.

Om tjänsten

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus.

I tjänsten som sköterska kommer du ingå i vårt team för att ta hand om våra patienter på bästa sätt. Du kommer hjälpa till med administration, samarbete med våra läkare och utföra egna behandlingar.

Förutom själva arbetsuppgifterna bidrar du med idéer och tankar på hur vi kan utveckla våra rutiner och bli än bättre på det vi gör. Hos oss är beslutsvägarna korta.

Vi erbjuder en bra arbetsmiljö i en trevlig del av Göteborg och har bekväma arbetstider, då allt arbete sker dagtid. Tjänstens omfattning är enligt överenskommelse, mellan 40 och 100 %.

Vi hoppas du vill bli en del av vårt kunniga och trevliga team. 

Profil på dig vi söker

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller undersköterska, gärna med erfarenhet av hudsjukvård och/eller estetik. Du är van vid att arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Vi ser gärna att du gillar att ta ansvar, engagerar dig och arbetar lösningsorienterat.

Är du intresserad?

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev till rekrytering@grimmeredhud.se