Bättre resultat på färre behandlingar

Den senaste laserteknologin

Hos oss får du ta del av den absolut senaste och bästa laserteknologin, för ett bättre resultat på färre behandlingar. Våra lasrar Excel V+ och HR+ är världsledande när det kommer till behandling av kärl, pigment, hudföryngring och hårborttagning.

 Excel V+ kombinerar våglängder för en säker, effektiv behandling med hög effektivitet på alla hudtyper. Den unika TruPulse-tekniken skapar en konstant, långvarig energi under hela behandlingen, som säkerställer en jämn prestanda och beprövade kliniska resultat för din hud.

Excel HR kombinerar en kraftfull Alexandrit-laser och YAG-laser för en säker, effektiv hårborttagning med hög effektivitet på alla hudtyper. Behandlingen är samtidigt kollagenstimulerande vilket motverkar uppkomsten av rynkor.

Nu kan du boka en kostnadsfri konsultation till vår sköterska, för att gå igenom dina förutsättningar och förväntningar. Du får information om hur behandlingen går till och får svar på dina frågor.

Behandlingar med laser

Pigment

Fläckar så som pigmentfläckar och solfläckar är ofta kosmetiskt störande och önskvärt att ta bort. Med den senaste lasertekniken behandlar vi effektivt fläckar.

Se mer

Kärl

Ytliga blodkärl kan göra att du får vidgade kapillärer, kärlnystan, röd näsa och diffus rodnad. Med den senaste lasertekniken behandlar vi effektivt kärl, så att de blir mindre synliga och du får uppleva en jämnare hudton som är mindre röd.

Se mer

Genesis

Genesis är en laserbehandling som ger din hud mer lyster, jämnare ton och finare struktur. Din hud kommer att se friskare och yngre ut.

Se mer

Hårborttagning

Om du har hår där du inte vill ha hår, är trött på att raka eller vaxa och vill ha ett långvarigt resultat, kan hårborttagning med laser vara en lösning för dig. Det är en effektiv behandling mot oönskad och genererande hårväxt som ger färre, tunnare hår och långsammare återväxt.

Se mer