Hudläkare

Hudläkare

Din hudläkare i Göteborg

När du vill träffa en professionell och erfaren hudläkare är du välkommen till vår hudklinik i Göteborg. Här får du hjälp med akne, rosacea, psoriasis, hudförändringar, hudutslag och andra hudrelaterade åkommor. Om du vill få koll på dina prickar och kolla över din hudkostym bokar du en prickkontroll .

Du träffar vår hudläkare antingen på plats på vår hudklinik i Göteborg, eller online via videosamtal. Du behöver ingen remiss.

Kvinna håller sig över axeln

TRÄFFA VÅR HUDLÄKARE I GÖTEBORG ELLER ONLINE

Oavsett om du vill ha hjälp med akne, rosacea, psoriasis, hudförändringar, hudutslag eller andra hudproblem kan du boka läkarbesök till vår hudläkare på plats eller online. Om du träffar läkaren online och hon bedömer att ni behöver träffas personligen, eller om du behöver lämna prover, hjälper hon dig att boka in ett besök.

Hudläkare Göteborg gör en prickkontroll

PRICKKONTROLL

Det är viktigare än någonsin att hålla koll på sina prickar, då malignt melanom är den cancerform som ökar snabbast i Sverige. Samtidigt är det en cancersjukdom som i de allra flesta fall kan stoppas, under förutsättning att den upptäcks i tid. Därför erbjuder vi på Grimmereds Hudläkargrupp prickkontroller. Det innebär att du kan boka in ett besök till vår hudläkare i Göteborg, för att kontrollera dina prickar och se över din hudkostym, utan remiss.

Hudläkare Göteborg gör en prickkontroll
Skärmavbild-2019-12-04-kl.-15.46.06-550x550

PRISER

Läkarbesök på plats: 1.100kr (om det gäller akne: 900kr)
Prickkontroll: 850kr
Konsultation online (videosamtal): 690kr
Operation av hudförändring: Från 3.400kr + 200kr per ytterligare förändring
Sköterskebesök: 500kr (med cryo 600kr)
Blodprov enklare: 400kr
Recept: 300kr
Telefonuppföljning: 300kr

Kostnad för provtagning och PAD tillkommer.

VÅRA HUDLÄKARE

Hudläkare Göteborg Agneta Augustsson

AGNETA AUGUSTSSON

Klinikchef
Med. Dr. Specialist i hudsjukdomar

Hudläkare Göteborg Beti Velkoska

BETI VELKOSKA

Hudläkare