Grimmereds Hudläkargrupp flyttar och byter namn till Vasakliniken Hudläkargrupp!
Från och med den 11 december kommer vi att arbeta från ny adress: Arkivgatan 9D. För er kunder och patienter fungerar allt annars på samma sätt. Ni är varmt välkomna till oss i våra nya lokaler!

Hudklinik i västra Göteborg

Välkommen till oss på Grimmereds Hudläkarmottagning!

Hudklinik Grimmereds-Hudläkargrupp-estetik-ansikte
Ögonlocksplastik
Öronplastik
Pigment
Ytliga kärl
Hårborttagning
Hudföryngring
Rynkor
Ansiktskonturering
Svettning

Hos oss

Specialister på plastikkirurgi

Vi på Grimmereds Hudläkargrupp har lång erfarenhet av plastikkirurgi. Våra specialister utför ansiktskirurgi och öronplastik som med små korrigeringar skapar ett framstående och naturligt resultat.

Läs mer

Senaste laserteknologin

Vi erbjuder den absolut bästa laserteknologin på marknaden för pigment, kärl, hudföryngring och hårborttagning. Du får ett bättre resultat på färre behandlingar.

Läs mer
Neostrata

Marknadsledande hudvård

Vi arbetar uteslutande med de absolut bästa produkterna på marknaden och kompromissar aldrig med kvalitén.

Läs mer
Specialister på hud och plastikkirurgi

Läkarledd estetisk mottagning

Vi är en läkarledd hudmottagning i västra Göteborg. Här arbetar vi som hudläkare och sköterskor med hög kompetens, högt engagemang och alltid med ett trevligt bemötande. Hos oss får du experthjälp med de mest effektiva behandlingar och produkter som finns på marknaden.

Vår hudmottagning leds av Dr. Agneta Augustsson som är legitimerad läkare och specialist inom hudsjukdomar. Tack vare vår expertis kan du alltid känna dig trygg när du kommer till oss.

Mer om oss
Skräddarsydda behandlingar

Fantastiska resultat för alla hudtyper

Vi behandlar alla hudtyper och skräddarsyr alltid en behandling för just dig. Du bokar enkelt en tid online eller via telefon. Vi inleder varje behandling med en konsultation, för att säkerställa att det är rätt behandling för just din hud. Ibland föreslår vi en kombination av flera behandlingar, för att kunna uppnå absolut bästa resultat. Under konsultationen får du också ett uppskattat behandlingspris, så att du kan känna dig trygg under tiden.

Observera att om du är intresserad av en injektionsbehandling behöver du boka en konsultation minst 48h innan din behandlingstid. Detta gäller även dig som är tidigare kund men som inte besökt oss på 6 månader eller om du önskar göra en injektionsbehandling som du inte gjort hos oss tidigare.

Ring oss eller boka direkt online.