Sköterska utför aknebehandling med Acleara
0

Akne är den vanligaste hudsjukdomen i Europa som drabbar både män och kvinnor i olika åldrar och med olika hudtyper. Med Acleara Aknebehandling kan du få en effektiv behandling mot akne och undvika starka läkemedel.

Acleara är en effektiv behandling mot akne, istället för starka läkemedel. Det är en revolutionerande behandling som kombinerar vacuum med specialfiltrerat ljus, som rengör och tömmer dina porer och behandlar aknen. Dina porer rensas från talg, döda hudceller och bakterier. Porerna minskar ofta i storlek.

Behandlingen tar ca 45-60 minuter, beroende på behandlingsområdets storlek. Du märker snabbt att din hud är mindre fet och känns fräschare direkt efter behandlingen. Efter behandlingen kan en viss svullnad och rodnad uppstå.

Läs mer och boka Acleara Aknebehandling här >>

Vill du veta om Acleara är rätt för dig? Boka en kostnadsfri hudkonsultation

Nu kan du boka en kostnadsfri hudkonsultation. Då får du träffa en sköterska som gör en första bedömning, ger dig rekommendationer om vilken behandling som passar din hud bäst och som vid behov kan hänvisa dig vidare till vår hudläkare. Boka genom att fylla i dina uppgifter nedan, så ringer vi upp dig för att hitta en passande tid. Besöket gäller till vår sköterska och är gratis.

[ninja_form id=3]