Tydligt resultatfokus

Estetiska behandlingar

Vi erbjuder en rad estetiska behandlingar med tydligt resultatfokus och marknadens främsta hudprodukter från Neostrata. Allt för att bevara din hud på bästa sätt. Våra behandlingar är alla vetenskapligt bevisade och vår specialistläkare inom hud, Agneta Augustsson, säkerställer kvaliteten.

Vill du veta mer om våra behandlingar eller få professionella rekommendationer för just din hud? Boka en kostnadsfri konsultation (gäller till sköterska).

Hudsjukvård

Vill du boka ett hudläkarbesök? Hos oss kan du träffa en professionell och erfaren hudläkare och få hjälp med akne, rosacea, psoriasis, hudtumörer, hudförändringar, hudutslag och andra hudrelaterade åkommor. Boka enkelt online via knappen nedan eller ring oss på 031-10 15 45.

Läkarbesök (privatbetalande taxa): 1.200kr

Ögonlocksplastik

Om du upplever att dina ögon ser trötta eller svullna ut kan ögonlocksplastik vara en lösning. Genom att operera övre eller undre ögonlock kan det vara möjligt att skapa ett piggare och mer vaket intryck.

Läs mer om behandlingen Boka konsultation

Öronplastik

Öronplastik kan vara ett alternativ för dig som upplever att dina öron är utstående eller om de har en oönskad form, oavsett om det är medfött eller orsakats av till exempel för tunga örhängen.

Läs mer om behandlingen Boka konsultation

Laserbehandling pigment

Fläckar så som pigmentfläckar och solfläckar är ofta kosmetiskt störande och önskvärt att ta bort. Med den senaste lasertekniken behandlar vi effektivt fläckar.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Laserbehandling kärl

Ytliga blodkärl kan göra att du får vidgade kapillärer, kärlnystan, röd näsa och diffus rodnad. Med den senaste lasertekniken behandlar vi effektivt kärl, så att de blir mindre synliga och du får uppleva en jämnare hudton som är mindre röd.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Genesis hudföryngring

Genesis är en laserbehandling som ger din hud mer lyster, jämnare ton och finare struktur. Din hud kommer att se friskare och yngre ut.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Permanent hårborttagning med laser

Om du har hår där du inte vill ha hår, är trött på att raka eller vaxa och vill ha ett långvarigt resultat, kan hårborttagning med laser vara en lösning för dig. Det är en effektiv behandling mot oönskad och genererande hårväxt som ger färre, tunnare hår och långsammare återväxt.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

IPL-behandling pigment

Fläckar så som pigmentfläckar och solfläckar är ofta kosmetiskt störande och önskvärt att ta bort. Med IPL behandlar vi effektivt pigment, så att de blir mindre synliga och du får uppleva en jämnare hudton.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

IPL-behandling kärl

Ytliga blodkärl kan göra att du får vidgade kapillärer, kärlnystan, röd näsa och diffus rodnad. Med IPL behandlar vi effektivt kärl, så att de blir mindre synliga och du får uppleva en jämnare hudton som är mindre röd.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Ansiktsbehandling

Med en skräddarsydd ansiktsbehandling får din hud ny lyster och energi. Hela behandlingen och upplägg anpassas efter just din hud och innehåller normalt rengöring, peeling, portömning vid behov, massage och mask. Det är en skön och avkopplande upplevelse som ger din hud förbättrad struktur och jämnare yta.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Kemisk peeling

Upplev en yngre, mjukare och spänstigare hud med en kemisk peeling. Peelingen avlägsnar döda hudceller på djupet och stimulerar bildandet av nya. Som ett resultat får din hud ny lyster, förbättrad hudstruktur och en jämnare yta.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Microneedling

Microneedling är en djupgående och avancerad behandling som effektivt behandlar trött och glåmig hy, förstorade porer, ärr, fina linjer och rynkor. Huden får en kraftig hudföryngring, ökad lyster, förbättrad struktur och spänst.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

PRX

PRX-T33 är en nålfri hudföryngrande behandling som utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Du får samtidigt en jämnare hudton och omedelbar lyster. Behandlingen passar alla hudtyper.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Aknebehandling med Acleara

Acleara är en effektiv behandling mot akne, istället för starka läkemedel. Det är en revolutionerande behandling som kombinerar vacuum med specialfiltrerat ljus, som rengör och tömmer dina porer och behandlar aknen. Dina porer rensas från talg, döda hudceller och bakterier. Porerna minskar ofta i storlek.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Fillers

Fillers är en injektionsbehandling som vi gör för att skapa volym, ansiktskonturering och för att forma läppar. Behandlingen ger ett omedelbart resultat med ett slätare och yngre utseende. Dessutom behandlar vi ärr, rynkor, och linjer under ögonen.

Läs mer om behandlingen Kontakta oss

Profhilo®

Profhilo® är en hudföryngrande injektionsbehandling som stramar upp huden och ger djup återfuktning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Du får samtidigt en jämnare hudton och lyster. Behandlingen passar alla hudtyper och kan göras under alla årstider.

Läs mer om behandlingen Kontakta oss

Botulinumtoxin mot rynkor

Botulinumtoxin är en beprövad och effektiv behandling för att bli av med rynkor på ett säkert och effektivt sätt utan kirurgi. Ämnet vi injicerar verkar muskelavslappnande och finns naturligt i jorden.

Läs mer om behandlingen Kontakta oss

Svettbehandling

Svettning har en naturlig funktion för kroppen men ibland blir den överdriven och då kan  injektioner med botulinumtoxin vara en effektiv behandling. Injektionerna görs lokalt vid armhålor och medlet blockerar sedan svettkörtlarna.

Läs mer om behandlingen Kontakta oss

Vårtbehandling

Frysning med flytande kväve är den mest effektiva och samtidigt skonsamma behandlingen för att bli av med vårtor. Efter frysningen uppkommer ofta en blåsa, som sedan torkar till en skorpa. Läkningen tar bara ett par veckor.

Läs mer om behandlingen Kontakta oss