Tema ansiktsbehandlingar

Vi välkomnar vår nya hudterapeut Caroline Karlsson

50% på alla ansiktsbehandlingar
(gäller endast under mars)

Caroline har en hudterapeutexamen från GILDA-skolan 1999 och bred erfarenhet av estetisk hudvård. Hon är auktoriserad av SHR (Sveriges hudterapeuters Riksförbund) och CIDESCO (Comite International D’Esthetique et de Cosmetologie).

Under hela mars månad kan du boka en ansiktsbehandling hos oss på Grimmereds Hudläkargrupp och endast betala 50% av priset. Erbjudandet gäller en behandling per person och oavsett till vem du bokar behandlingen. Om du är osäker på vilken behandling som passar just din hud bäst är du alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Kemisk peeling

Upplev en yngre, mjukare och spänstigare hud med en kemisk peeling. Peelingen avlägsnar döda hudceller på djupet och stimulerar bildandet av nya. Som ett resultat får din hud ny lyster, förbättrad hudstruktur och en jämnare yta.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Microneedling

Microneedling är en djupgående och avancerad behandling som effektivt behandlar trött och glåmig hy, förstorade porer, ärr, fina linjer och rynkor. Huden får en kraftig hudföryngring, ökad lyster, förbättrad struktur och spänst.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

PRX

PRX-T33 är en nålfri hudföryngrande behandling som utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Du får samtidigt en jämnare hudton och omedelbar lyster. Behandlingen passar alla hudtyper.

Läs mer om behandlingen Boka behandling