Strålande hud

Ansiktsbehandlingar

Om du är osäker på vilken behandling som passar just din hud bäst är du alltid välkommen att boka en kostnadsfri konsultation.

Ansiktsbehandling

Med en skräddarsydd ansiktsbehandling får din hud ny lyster och energi. Hela behandlingen och upplägg anpassas efter just din hud och innehåller normalt rengöring, peeling, portömning vid behov, massage och mask. Det är en skön och avkopplande upplevelse som ger din hud förbättrad struktur och jämnare yta.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Kemisk peeling

Upplev en yngre, mjukare och spänstigare hud med en kemisk peeling. Peelingen avlägsnar döda hudceller på djupet och stimulerar bildandet av nya. Som ett resultat får din hud ny lyster, förbättrad hudstruktur och en jämnare yta.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

Microneedling

Microneedling är en djupgående och avancerad behandling som effektivt behandlar trött och glåmig hy, förstorade porer, ärr, fina linjer och rynkor. Huden får en kraftig hudföryngring, ökad lyster, förbättrad struktur och spänst.

Läs mer om behandlingen Boka behandling

PRX

PRX-T33 är en nålfri hudföryngrande behandling som utförs utan injektioner och ger djup återfuktning, uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor och linjer. Du får samtidigt en jämnare hudton och omedelbar lyster. Behandlingen passar alla hudtyper.

Läs mer om behandlingen Boka behandling