Grimmereds Hudläkargrupp flyttar och byter namn till Vasakliniken Hudläkargrupp!
Från och med den 11 december kommer vi att arbeta från ny adress: Arkivgatan 9D. För er kunder och patienter fungerar allt annars på samma sätt. Ni är varmt välkomna till oss i våra nya lokaler!
Akne
Rosacea
Psoriasis
Eksem
Hudutslag
Hudförändringar och födelsemärken
Medicinsk hudsjukvård

Din hudmottagning för medicinska behandlingar

När du vill träffa en professionell och erfaren hudläkare är du välkommen till vår hudklinik i Göteborg. Här får du hjälp med akne, rosacea, psoriasis, hudtumörer, hudförändringar, hudutslag och andra hudrelaterade åkommor.

Dr Beti Velkoska och dr Sara Lattanzi erbjuder offentligt finansierad sjukvård (patientavgift enl VGRs regler) genom avtal med Västra Götalandsregionen. Vi erbjuder även privatbetalande läkarbesök. Ring oss gärna för att veta mer och boka tid.

Läkarbesök (privatbetalande taxa): 1.200kr
Sköterskebesök (privatbetalande taxa): 100kr

Boka läkarbesök
Medicinsk hudsjukvård

Vi tar hand om din hud

Vi diagnostiserar och behandlar alla vanliga hudsjukdomar såsom akne, rosacea, psoriasis och eksem men utreder också olika typer av oklara hudutslag. Hos oss kan du även få hjälp med att kontrollera och bedöma födelsemärken och liknande hudförändringar (ev hudtumörer) och behandling av tex solskador och ärrbehandling. Vi tar även hand om komplicerade bensår.

På vår mottagning finns såväl hudläkare och erfarna sköterskor.

Vår ambition är att erbjuda dig ett gott bemötande, en hög tillgänglighet och ett engagerat omhändertagande av hög medicinsk kvalitet.

Kontakta oss